Våra tjänster inom kontorsbelysning

Belysning spelar en viktig roll på ett kontor. Bland annat kan det påverka medarbetarnas arbetsförmåga och trivsel. Vi är specialister inom kontorsbelysning. Vi har en gedigen erfarenhet och en unik förståelse för just dina behov. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Energieffektivisering - byte av lysrör mot LED

Vi kan förse dig med en smidig och prisvärd lösning när du vill energieffektivisera ditt kontor. Genom att byta ut lysrör mot LED så minskar energiförbrukningen kraftigt, vilket är bra för både plånbok och miljö!

img

Installation och projektering för all slags belysning

När du väl har bestämt dig för vilken typ av kontorsbelysning eller annan typ av belysning du vill satsa på hjälper vi dig självklart även med installationen av denna. Med vår hjälp kommer belysningen att kunna fungera på bästa möjliga sätt från dag ett!

img

Serviceavtal

Vi hjälper dig också med underhållet av din belysning. Teckna ett serviceavtal så kan du med vår hjälp se till att din kontorsbelysning fungerar som den ska och att det inte uppstår några problem eller skador.

img

Egen ljusdesigner

Vill du ha unika lösningar som både är snygga och bra för arbetsmiljön? Då behöver du bara ringa oss så kan vi förse dig med en ljusdesigner som skapar optimala förutsättningar för belysningen i din arbetsmiljö.