Våra tjänster inom kontorsbelysning

Belysning spelar en viktig roll på ett kontor. Bland annat kan det påverka medarbetarnas arbetsförmåga och trivsel. Vi är specialister inom kontorsbelysning. Vi har en gedigen erfarenhet och en unik förståelse för just dina behov. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Rådgivning

Vi kan ge dig bästa möjliga rådgivning när det kommer till kontorsbelysning som vi tror hade passat på ditt kontor. Vi gör det på så sätt enklare för dig att bestämma dig för vilken typ av kontorsbelysning du ska satsa på.

img

Installation

När du väl har bestämt dig för vilken typ av kontorsbelysning du vill satsa på hjälper vi dig självklart även med installationen av denna. Med vår hjälp kommer belysningen att kunna fungera på bästa möjliga sätt från dag ett!

img

Underhåll

Vi hjälper dig också med underhållet av din belysning. Med vår hjälp kan du se till att din kontorsbelysning fungerar som den ska och att det inte uppstår några problem eller skador.

img

Reparationer

Har din kontorsbelysning blivit skadad eller slutat fungera av någon annan anledning? Då behöver du bara ringa oss så kommer vi och reparerar den på snabbast möjligt sätt.