Kontorsbelysning för arbetsmiljön

Att kliva in i ett mörkt kontor eller ett dåligt belyst sådant känns allt annat än bra. Rätt kontorsbelysning och en väl anpassad möblering är viktigt för både medarbetare och besökare. Kontorsbelysning är en konst i sig, en konst som vårt företag behärskar mer än väl. Det gäller att anpassa den till kontorets storlek, behov och inte minst till själva verksamheten. Fel belysning kan dessutom orsaka flera olika problem på ett kontor. För det första finns den berömda huvudvärken som oftast beror på dåligt ljus. Sedan har vi även tröttheten många klagar över. Den orsakas också av dålig belysning. Vi har arbetat med belysning för olika kontor i många år. Bland våra kunder finns både små och stora företag.

Vilken typ av belysning behöver du?

Vår expertis och erfarenhet har lärt oss att inget kontor är det andra likt. Detsamma gäller företagens verksamhet och personal. Vi kan förse dig med en bra kontorsbelysning efter en detaljerad planering och förståelse för lokalerna och personalens preferenser. En belysning ska inte bara vara trivsam utan den ska även vara effektiv och göra nytta. Huvudtanken är att underlätta arbetet och skapa den perfekta atmosfären, något vi garanterar att vi kan hjälpa dig med. Något de flesta inte vet är att den nyaste belysningen som finns på marknaden även kan fungera som energisparare. Vår LED – belysning har visat sig sänka helhetsförbrukningen av ström vilket oundvikligen leder till lägre elkostnader.

Vi erbjuder analys och rådgivning

Vi gör en noggrann analys av ditt kontor innan vi föreslår vilken form av belysning som skulle passa på kontoret. Vi koncentrerar oss på att skapa en effektiv och ekonomisk lösning som har en långvarigt bra effekt.